Na sále to u nás nekončí!

Na sále to u nás nekončí!

Máme pro Vás program i mimo taneční sály!


Jsme taneční centrum a tanec nás provází na každém kroku, ale máme připravený program i mimo taneční sály!

Reprezentativní ples TC R.A.K.

Tak trochu jiné tancování, než od TC R.A.K. můžete běžně očekávat! Proč právě ples? Vážíme si našich členů a jejich radosti z tance, ale zároveň víme, že cca 90% našich tanečníků a tanečnic patří do skupiny nezletilých. To pro nás znamená, že musí mít silnou podporu svých rodičů, kteří také musí obětovat svůj čas a prostředky. Jejich podpora je naprosto nezbytná pro nače tanečníky a také pro nás.

Naše členy potkáváme na každé lekci, ale rodiče, kteří jsou naprosto nepostradatelnou složkou tanečníků, o těch můžeme s trochou nadsázky říci, že: je vidíme pouze na začátku a na konci taneční sezóny. Proto jsme se rozhodli uspořádat tuto společenskou událost, která je primárně mířena na tuto důležitou součást tanečního centra a také pro naše partnery, kteří nás po celou dobu působení podporují. Je to jedinečná možnost, kdy se mohou rodiče setkat s lektory a také celým týmem TC R.A.K., který zajišťuje chod tanečního centra. Stejně tak se setkáváme s našimi partnery v uvolněné atmosféře plesové zábavy.

Ples je hlavně o uvolněné atmosféře, odreagování a zábavě. Proto na plese TC R.A.K. nechybí bohatá tombola, doprovodný program, klasické předtančení a hlavně dobrá nálada po celou dobu akce.

Nedílnou součástí plesu je také poděkování našim členům, kteří se úspěšně pustili do studia na taneční konzervatoři a rozhodli se tak pro dráhu tanečníků.

Dalším tradičním rituálem, který se odehrává ve slavnostní náladě plesu TC R.A.K. je udílení 100% stipendia na školné pro další sezónu. Oceňujeme tak tanečníky, kteří na nás zapůsobili svým přístupem, výjmečným nasazením a oddaností tanci. Tato prestižní ocenění udělujeme pouze 4, z každé pobočky tak může být vybrán jeden výjímečný tanečník nebo tanečnice. Na výběru se podílí celý tým TC R.A.K. a kritériem pro výběr nemusí být pouze nadání a 100% docházka, ale je přihlédnuto k celkovému působení člena.

WORKSHOPY

Pro naše tanečníky připravujeme vzdělávací kurzy tance. Tyto kurzy jsou zaměřeny na rozšíření znalostí a dovedností. Mezi pravidelné akce tohoto typu patří například Get Your Knowledge pro milovníky Street dance. Na těchto akcích spolupracujeme s externími profesionály daného oboru.

Workshopy jsou určeny buď výhradně pro členy TC R.A.K. nebo nši členi mají výraznou slevu na tyto akce! Zkrátka se vyplatí být naším členem a nepřicházet tak o skvělé akce.

LÉTO S TANCEM

Léto s tancem je soubor programu letních aktivit TC R.A.K.! Nezaměřujeme se pouze na školní rok, ale připravujeme pro naše členy také letní akce, aby se nenudili doma. Akce jsou určeny pro všechny zájemce a pokud nejste ještě členem, možná Vás přesvědčí právě jedna z našich letních akcí, že se k nám přidáte.

Aktuálně zahrnuje Léto s tancem příměstské tábory, které se konají na našich pobočkách v Berouně a na Kladně. Příměstské tábory nejsou primárně zaměřeny na tanec, i když se s tancem potkáte i zde. Je to však týden plný zábavy a zahánění nudy. Součástí jsou tedy různé hry, výlety za zábavou a poznáním.

Do těchto aktivit spadá také Letní Taneční Soustředění, která se stalo již legendární akcí na kterou se sjíždějí tanečníci z celé republiky. Je to týden plný tance, který s námi můžete prožít v krásném rekreačním středisku a užít si s námi trochu toho tance také o prázdninách.

Více informací a možnosti přihlášení naleznete na www.letostancem.cz

Již brzy Vás seznámíme s dalšími projekty, na kterých pracujeme. Rozhodně to není pouze trénink na tanečním sále, který nás také baví, ale chceme připravovat pro své členy další akce, které naše členy a jejich rodinné příslušníky budou bavit a budou pro přínosem pro nás pro všechny.

Mohlo by Vás také zajímat:
CDO Mistrovství Čech - STREET

Czech Dance Masters - STREET

22. 04. 2024

Detail
CDO Zemské kolo STREET - ZMĚNA

POZOR: došlo ke změně adresy soutěže!

18. 03. 2024

Detail
Soutěže a vystoupení 2024

Rozpis soutěží a vystoupení do konce roku. (AKTUALIZOVÁNO)

12. 01. 2024

Detail



Partneři TC R.A.K.: