Czech Dance Masters Podzim 2021

Czech Dance Masters Podzim 2021

Beroun Kladno Příbram Slaný

Víkend 6. a 7. listopadu se opět rozezněla sportovní hala SAMK na Kladně v rytmu DISCO DANCE, ART, COUPLE a BELLY DANCE!


Tanec, aneb když se odlišní lidé sejdou a užívají si společnou vášeň naplňující jejich životy.

O víkendu 6. a 7. listopadu se konala v Kladně, ve Sportovní hale SAMK, podzimní tour Czech Dance Masters podzim 2021, v kategorii Disco dance, Art, Couple a Belly dance. Organizátorem celé této souteže bylo TC R.A.K. Po celé dny jsme mohli vidět dívky a chlapce, kteří nehledě na výšku, věk či národnost, zářili ve svých barevných kostýmech, jež byli plně zdobené flitry, volánky a pestrými barvami. Vytvářelo to tak nádherný celek, jakmile se účastnící objevili na pódiu a ladně se roztančili do prvních tónů hudby vycházejících z obrovských reproduktorů.

A to vše doprovázeli příjemné hlasy moderátorů – Fero Bodnár, Jan Liška, kdy po celé dny přinášeli radost a energii, jak tanečníkům, tak divákům. Úsměvy a emoce soutěžících byli vidět na každém rohu. Byli nadšení, padaly slzy štěstí a hlavně si užívali atmosféru celé soutěže. A také byli odhodláni vyhrát.

Některé dívky byli tak moc zapálené do tance, že se to ani tento rok neobešlo bez vyvrtkého kotníku nebo menší modřiny. Nebylo to ale nic, co by je zastavilo si užívat tance i nadále. Ke sportu to přeci jen patří.

A na podporu měli skandující rodiny, přátele a trenérky, kteří svými jásotem vyplňovali halu. Křičeli jména a slovy podpory. A mezitím, co na parketu ze sebe účastnící vydávali ty nejlepší taneční výkony a potili duše, byli na druhé straně vidět ti, jenž se úpěnlivě snažili si na poslední chvíli procvičit a zapamatovat kroky. Ať už v páru nebo sami.

Ať už šlo o soutěž či ne, důležité bylo jediné a to spojení lidí z celé republiky, aby se přišli pobavit a užít si vášeň, které se naplno věnují. Tanec.


A toto všechno by se nestalo, nebýt CDO, z.s. – „Czech Dance Masters“ - podzim 2021 a podpory od města Kladna, nakladatelství PASSEKA, ale také velké díky za podporu od pana primátora Mgr. Milana Volfa. Děkujeme za tuto úžasnou příležitost.

Pro TC R.A.K. napsala: Beáta Barcíková

Mohlo by Vás také zajímat:
CDO Zemské kolo STREET - ZMĚNA

POZOR: došlo ke změně adresy soutěže!

18. 03. 2024

Detail
Soutěže a vystoupení 2024

Rozpis soutěží a vystoupení do konce roku. (AKTUALIZOVÁNO)

12. 01. 2024

Detail
Nový prostor ve Slaném

Od února na nové adrese!

04. 01. 2024

Detail



Partneři TC R.A.K.: